UFK Livet ska levas glatt!

1Okt/090

Mysiga och roliga julklappstips

Det börjar nalkas mot jul i raska steg. Detta märks inte minst på vädret som börjar bli allt mer isande och det är redan nu många som tagit fram vinterjackan. Julen förknippas ofta med stress och julklapparna inhandlas inte sällan i sista sekund. Hör du liksom jag till de som avskyr att trängas i butiker dagarna innan jul? Då kan jag rekommendera dessa roliga julklappstips för mamma, pappa, pojkvän, flickvän... you name it! Detta är inte vilka julklappar som helst, utan noga utvalda klappar som har det där lilla extra och får mottagaren att höja på ögonbrynen. Själv ska jag definitivt köpa julklapparna på internet och spara både tid och pengar. Hur ska du göra?

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Lämna en kommentar


Inga trackbacks ännu.